Island er virkelig en “hot” destinasjon

Icelandair_flight36Med vulkanen Grimsvotn på Island, nå mer en skygge av seg selv, viser Island seg som den ideelle ferie destinasjonen med helt nye geologiske fenomen.

Det har vært stor aktivitet under Vatnajøkull, utbruddet har vart i 3 dager og har produsert mer aske daglig en fjorårets utbrudd på Eyjafjallajøkull gjorde under hele utbruddet. Likevel, utbruddet har gitt mindre forstyrrelser i flytrafikken som er nå tilbake til det normale. Også opprydingsarbeidet er godt i gang, kun et mindre område sørøst på Island er vesentlig berørt.

Så med fly til Island, og over hele Europa, som går i rute og med sørøst Island nå snart tilbake på beina, hva er det egentlig som har forandret seg siden forrige uke ? Kun en ting; Island har nok en geologisk turist attraksjon.

Island på sommeren er et magisk sted; med sitt spektakulære og variable landskap under middnattsolen. Om forrige års utbrudd på våren er noe å måle etter, kan landet igjen oppleve en sommer med mange besøkende som er fristet til å se det nyhetsbildet har formidlet – og hva med det mye omtalte aske nedfallet? Vel det fungerte som gjødsel og ga bøndene bedre avlinger enn noen gang før. – Man må beundre moder jord!

Flyselskap verden rundt puster lettet ut. Icelandair har bestemt å feire ved å tilby opptil 20 ukentlige avganger fra Norge til Island med tur/retur priser fra kun kr. 2.280,-

Icelandair tilbyr også populære pakkereiser til Island, inkludert fly og hotell med frokost og internett tilgang fra kun kr. 2.870,-

Betsill din flyvning til Island på www.icelandair.no.

, , ,

Legg igjen en kommentar