Standardisert systemløsning for luft/vann varmepumper

Bauer Energi har standardisert sine systemløsninger for varmeanlegg med luft/vann-varmepumper til boliger. Den valgte løsningen tar minimalt med plass, er svært enkel å installere og sikrer optimal drift for hele vårt sortiment medluft/vann-varmepumper med varmekapasitet fra 3 – 16 kW.

Bauer Energi tilbyr nå markedets bredeste sortiment av luft/vann-varmepumper for boliger. Vi er derfor avhenging av å kunne tilby en felles løsning som fungerer optimalt sammen med alle våre modeller, sier varmetekniker Rune Ågedal hos Bauer Energi. Den nye standardiserte løsningen funger like godt sammen med små luft/vann-varmepumper på 3 eller 5 kW til lavenergiboliger, som den gjør sammen med større luft/vann-varmepumper på 9 kW, 12 kW, 14 kW eller 16 kW til gulvvarme eller radiatoranlegg i større boliger. Om luft/vann-varmepumpen er et splittanlegg, en monoblock eller om det er høyeller lavtemperert spiller ingen rolle, systemløsningen fungerer like god uansett, sier Rune Ågedal.

Bauer Energi er en av landets ledende distributører av LG og Panasonic luft/luft-varmepumper, luft/vann-varmepumper. Bauer Energi har Norges bredeste sortiment av luft/vann-varmepumper og VRF anlegg for vannbåren varme og kjøling med kapasitet fra 3 kW til 252 kW. Våre anlegg leveres som lav-, medium- og høytempererte anlegg med temperaturområde fra 6 – 80 °C.

Bauer Energi AS – Offisiell distributør av varmepumpe og aircondition i Norge.

, ,

Legg igjen en kommentar