Avisen The Independent anbefaler hotell på Island som et av årets nye hoteller

Avisen The Independent anbefaler hotell på Island som et av årets nye hotellerDen britiske avisen The Independent inkluderer Islands nye hotell Stracta Hotel, som et av reiseartikkelens hotelltips for 2014. Stracta hotell åpner i Hella, på sydsiden av Island.

Reiseartikkelen i The Independent lister nye hoteller i 2014 og tar for seg de mest omtalte og sjermerende hoteller verden rundt. Artikkelen omtaler Stracta hotell på Island som et sted for avslapning, med muligheter for å utforske det vulkanske landskapet rundt.

Det første Stractahotellet åpner åpner i slutten av mai 2014 i Hella, nær hjertet av landets vulkanske landskap. Ni andre Stractahoteller vil bygges på Island de kommende årene.

Hvert Stracta hotell vil bli strategisk plassert for å gjøre det beste ut av Islands varierte og unike naturattraksjoner. Det første Stractahotellet i Hella ligger i nærheten av en rekke velkjente attraksjoner på Island, som Hekla, Eyjafjallajökull,  Þórsmörk, Gullfoss, Geysir, Þingvellir og Jökulsárlón.

Ni av de ti planlagte hotellene vil plasseres i utkanten av småbyer og naturbegivenheter, og vil gi gjestene tilgang til Islandsk natur og de nødvendige butikker, barer, reiseforhandlere og restauranter.

For å se The Independents artikkel om årets nye hoteller, klikk her.

Legg igjen en kommentar