Europa-ekspansjon for roomsXXL

Hotellbestillingsportalen roomsXXL ekspanderer i flere europeiske land, imponerer med moderne design og tilbyr flere sikre betalingsmetoder samt en betydelig større hotellportefølje.Hotellbestillingsportalen roomsXXL ekspanderer i flere europeiske land, imponerer med moderne design og tilbyr flere sikre betalingsmetoder samt en betydelig større hotellportefølje.

Europa-ekspansjon for roomsXXL

Etter kontinuerlig økning av bestillingsvolumet i den tyskspråklige delen av Europa utvider roomsXXL nå sin virksomhet til å omfatte flere andre europeiske land. Hotellportalen roomsXXL, kjent for sine rimelige priser, gode kundeservice og seriøse gjennomføring av alle oppdrag, ekspanderer nå til Frankrike, Belgia, Nederland, Norge, Finland, Danmark Sverige, Irland, Storbritannia, Spania og Italia. Disse portalene er tilgjengelige via de lokale domenelandkodene, som f.eks. roomsXXL.nl (Nederland) eller roomsXXL.ch (Sveits). I tillegg planlegges det å utvide portalen til å utvide ytterligere land i årets tredje kvartal.

Moderne design og kunden i sentrum

Designen til roomsXXL-nettsidene er blitt ny og bedre, slik at hotellreservasjoner kan gjennomføres oversiktlig og raskt. Uansett om du bruker PC, nettbrett eller en smarttelefon – designen tilpasser seg automatisk til skjermstørrelsen, for å oppnå optimal brukervennlighet, også på mindre skjermer. Slik kan kundene til roomsXXL bestille når de vil, på alle typer enheter.

En ytterligere kundefordel er innføringen av flere trygge betalingsmetoder, som f.eks. PayPal, direkte overføring i Sveits eller iDEAL i Nederland. For alle nye markeder bruker vi betalingsmetoder som ofte brukes lokalt for å garantere at kundene våre blir fornøyde. Etter at bestillingen er gjennomført mottar kundene omgående en bestillingsbekreftelse. Kundene kan også kontrollere og laste ned bestillingsinformasjonen når de ønsker det, ved å taste inn bestillingskoden. Det er ikke nødvendig å registrere seg og å oppgi detaljerte personopplysninger, og kundene kan til enhver tid henvende seg til vår flerspråklige kundeservice som nås på et lokalt telefonnummer.

Mer enn 100.000 hoteller til rimelige priser og mange nye tilbud

Med introduksjonen av de nye landportalene ble også hotelltilbudet sterkt utvidet. På roomsXXL finner ikke bare kundene mange hoteller i Europa, men også et stort utvalg overnattingssteder i USA og Asia. Totalt kan mer enn 100.000 hoteller over hele verden bestilles på portalen til meget rimelige priser. Fordi roomsXXL kjøper opp et stort volum hotellovernattinger kan attraktive rabatter gis videre til kundene, som betaler mindre enn på andre og mer velkjente bestillingsportaler. I tillegg til hotellrom kan våre kunder også bestille flyplasstransport, utflukter og leiebiler til gode priser og få et komplett tilbud på alle reisemål.

Suksessen til roomsXXL skyldes fremfor alt våre fornøyde kunder. De mange positive tilbakemeldingene de hittil har gitt oss taler for seg selv. Men vi tar også gjerne imot konstruktiv kritikk, for å kunne sørge for at tilbudet vårt stadig forbedres.

Om roomsXXL

Som et formidlende foretak med hovedkvarter i Tyskland retter vi oss primært mot reisende fra europeiske land. Målet vårt er å formidle hotellovernattinger over hele verden til rimelige priser, i tråd med mottoet vårt: seriøs, rimelig og sikker. I tillegg behandles alle reservasjoner av våre flerspråklige reiseeksperter. Vi er alltid tilgjengelige for kundene våre – 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som aktiv medlem av Allianz selbständiger Reiseunternehmen Bundesverband e.V. (ASR) med hovedkvarter i Berlin støtter vi ikke bare den tyske turistindustrien, men kan stadig gi medarbeiderne våre nye og nyttige kvalifikasjoner gjennom gode videreopplæringstilbud. Derfor kan vi også kontinuerlig forbedre kundeservicen vår.

Søk etter og prisfastsettelse av hotellrom på roomsXXL er basert på en teknologi spesielt utviklet til disse formålene. Gjennom vår innovasjonskraft hat vi fått Den europeiske union som en sterk partner som støtter oss finansielt via det tyske finans- og teknologidepartementet.

Vi synes ikke at det skal være dyrt å bo på hotell, selv ikke på verdens beste hoteller. På roomsXXL tilbys spesielle hotellpriser som vi forhandler frem med våre samarbeidspartnere. Ofte kan vi sikre oss store romkontingenter, på vår egen risiko, til en rimelig pris. Disse innsparingene gir vi videre til kundene våre. Dette har gitt oss mange stamkunder som stadig drar fordel av de rimelige prisene våre.

Kontakt
roomsXXL.no
+47 2396 2121
service@roomsXXL.no
www.roomsXXL.no
roomsXXL.no drives av:
profitrip GmbH
Veltener Str. 1
16761 Hennigsdorf bei Berlin
Tyskland